Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kreta Grekland


Agii Apostoli – långrunda stränder perfekta för barnen

Agii Apostoli är en barnfamiljvänlig ort bara på Kretas nordvästra kust, bara några kilometer från öns näst största stad, Chania. En starkt bidragande orsak till att barnfamiljer gillar orten är att stränderna. Det finns tre stycken vikar på den lilla halvön som orten ligger på och de är alla väldigt långgrunda och därmed både roliga och säkra för barnen att vistas på. För de vuxna finns fin, mjuk sand och solutrustning att ta del av på stranden medan barnen roar sig – vad mer behövs egentligen? Stränderna är också populära bland Chanias invånare eftersom de är så fina och ligger nära staden.

Stadens gata har flera trevliga tavernor, caféer och barer, men är fritt från högljutt festande, vilket också brukar uppskattas av barnfamiljerna. De korta avstånden till både Chania och den livliga populära turistorten Platanias gör det dock mycket enkelt för föräldrar och andra att ta sig i väg till fest och shopping om man vill ha ett sådant avbrott.