Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kreta Grekland


Georgioupolis – vackert belägen mellan hav och sjö

Gerorgiupolis är en skön och avslappnad liten semesterort som ligger på Kretas västra nordkust kust, bara ett par mil utanför Rethymnon, som är en av de större städerna på ö. Och några mil längre från Chania, den största staden på ön. Orten är en gammal fiskeby som är väldigt fint belägen, med havet precis intill, vackra berg och floder i närheten, och ett rikt växtliv med många olika djurarter. Stranden här är mer än en mil lång och väldigt ren och fin, och är en alldeles strålande plats att koppla av och sola på. Bara några kilometer härifrån finns dessutom Kretas ända naturliga sjö, Kournas, som är mycket vacker.

I Georgioupolis finns det viktigaste – angenäma restauranger, caféer och barer, samt snabbköp att handla det man behöver. Det går även att hyra bil eller motorcykel om man vill ge sig ut på någon utflykt, så egentligen har man tillgång till hela regionens utbud av natur, nöje och aktiviteter, men från en väldigt trevlig utgångspunkt.