Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kreta Grekland


Kato Stalos – ett paradis för barnfamiljer

Kato Stalos är en mycket trevlig liten badort som ligger på Kreta nordvästra kust, bara någon halvmil från Chania, öns näst största stad, och precis bredvid den populära och livfulla badorten Platanias. Men Kato Stalos är i sig själv helt klart värt att uppehålla sig i en längre stund.

Stränderna är långa och underbara med riktigt fin sand och det klassiska badvänliga medelhavsvattnet. Många av besökarna är barnfamiljer, vilket gör Kato Stalos till en plats där barnen har lätt att hitta aktiviteter och lekkamrater. Vilket oftast underlättar även för de vuxna att koppla av och få ut så mycket som möjligt av sin semester. Centrum innehåller några stycken restauranger, caféer och barer – fullt tillräckligt för de flesta, men givetvis är det smidigt att ta sig till någon av de större orterna om man känner för att variera sig. I och med att det inte finns några diskotek och att få åker hit för att festa är Kato Stalos mycket lugnt och trivsamt. Orten omges av ett härlig genuin lantmiljö med byar som är väl värd en tur i.

Foto: Emma (Flickr)