Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kreta Grekland


Kolymbari – lugnt och praktiskt

Kolymbari är en liten handels- och fiskestad på Kretas norra kust med ungefär 5 000 invånare. Den ligger cirka två mil från Chania, som är Kretas näst största stad. Det finns utmärkta förbindelser mellan orterna i form av bra väg och linjebussar. Orten har inte de allra bästa badförutsättningarna, även om en liten strand finns, vilket gör den till ett mindre populärt tillhåll för turister än många andra orter på Kreta. Men passar samtidigt givetvis desto bättre för den som vill ha en lugn och skön semester i det varma och vackra Kreta men inte kräver närhet till havsbad. Det finns fina stränder i närheten – de populära badplatserna i Maleme och Platanias ligger bara någon halvmil respektive en mil bort – så det går även utmärkt att ha Kolymbari som lugn boendeplats och samtidigt enkelt ta sig till en livlig strand när man känner för det.

Det finns en hel del trevliga restauranger i staden, men inte särskilt mycket uteliv eller shopping. Kolymbari passar även bra som boendeplats för den som vill åt naturupplevelser på resan, med närhet till många av de mest populära områdena på ön.